Verklaring

Productie- en verzendlogistiek

parkeerborden24.nl
Alstar Management
Mauritskade 55c
1092AD, Amsterdam

 

Aansprakelijkheid voor inhoud

De inhoud van onze pagina's is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Verplichtingen om het gebruik van informatie volgens algemene wetten te verwijderen of te blokkeren blijven hierdoor onaangetast. Aansprakelijkheid in dit verband is echter pas mogelijk vanaf het moment dat kennis is genomen van een concrete inbreuk. Als we kennis krijgen van dergelijke schendingen van de wet, zullen we deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

 

Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden, waarop wij geen invloed hebben. Daarom kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor deze externe inhoud. De betreffende aanbieder of beheerder van de pagina's is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte pagina' s. De gelinkte pagina's werden gecontroleerd op mogelijke juridische inbreuken ten tijde van de koppeling. Illegale inhoud was ten tijde van de koppeling niet herkenbaar. Het is echter onredelijk om een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina's te verwachten zonder concreet bewijs van een overtreding van de wet. We zullen dergelijke links verwijderen zodra we kennis krijgen van inbreuken op de wet.

 

Copyright

De inhoud en werken op deze pagina's die door de exploitant van de site zijn gemaakt, zijn onderworpen aan het Nederlandse auteursrecht. Voor de verveelvoudiging, verwerking, distributie en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht is de schriftelijke toestemming van de betreffende auteur of maker vereist. Downloads en kopieën van deze pagina's zijn alleen toegestaan voor privé, niet-commercieel gebruik. Voor zover de inhoud op deze site niet is aangemaakt door de exploitant, worden de auteursrechten van derden gerespecteerd. Inhoud van derden wordt met name als zodanig gemarkeerd. Mocht u toch een inbreuk op het auteursrecht constateren, informeer ons dan hierover. Zodra we op de hoogte zijn van enige inbreuk, zullen we dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.

 

Neem contact met ons op via e-mail op: info@parkeerborden24.nl. Wij proberen alle e-mails zo snel mogelijk te verwerken.